Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Varakumar, Sadineni"'
Publikováno v:
In LWT December 2019 116
Autor:
Naresh, Kondapalli, Varakumar, Sadineni, Variyar, Prasad Shekhar, Sharma, Arun, Reddy, Obulam Vijaya Sarathi
Publikováno v:
In Food Bioscience 1 December 2015 12:1-9
Autor:
Vijayan, Umesh Kannamangalam1 (AUTHOR) kvumes@gmail.com, Varakumar, Sadineni1 (AUTHOR), Sole, Sushant2 (AUTHOR), Singhal, Rekha S.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Drug Development & Industrial Pharmacy. Jun2020, Vol. 46 Issue 6, p889-898. 10p.
Autor:
Varakumar Sadineni, Arun Sharma, Naresh Kondapalli, Prasad S. Variyar, Vijaya Sarathi Reddy Obulam
Publikováno v:
Process Biochemistry. 49:1819-1830
The present study aims to evaluate the effect of gamma-irradiation on the total phenolic content (TPC), total flavonoid content (TFC), antioxidant and radioprotective properties of the mango wine. γ-Irradiation resulted in an increase in TPC and TFC
Autor:
Varakumar, Sadineni1 (AUTHOR) ovsreddy@yahoo.com, Naresh, Kondapalli1 (AUTHOR), Variyar, PrasadShekhar2 (AUTHOR), Sharma, Arun2 (AUTHOR), Reddy, ObulamVijaya Sarathi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Biotechnology. Apr-Jun2013, Vol. 27 Issue 2, p119-136. 18p. 1 Chart, 3 Graphs.
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Oct2011, Vol. 35 Issue 5, p1538-1547. 10p.
Publikováno v:
Annals of Microbiology. 62:1353-1360
The effect of pure and mixed culture fermentations by Saccharomyces cerevisiae and Metschnikowia pulcherrima or Torulaspora delbrueckii on physicochemical and sensory qualities of the mango wines were investigated under laboratory conditions. S. cere
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.