Zobrazeno 1 - 10
of 229
pro vyhledávání: '"Vanloo, B."'
Effect of phospholipid molecular structure on its interaction with whey proteins in aqueous solution
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2013 32(2):312-321
Autor:
Culot, C, Durant, F, Lazarescu, S, Thiry, P.A, Vanloo, B, Rosseneu, M.Y, Lins, L, Brasseur, R
Publikováno v:
In Applied Surface Science 2004 230(1):151-157
Autor:
Peelman, F. *, Verschelde, J-L., Vanloo, B. *, Ampe, C., Labeur, C. *, Tavernier, J., Vandekerckhove, J., Rosseneu, M. *
Publikováno v:
In Journal of Lipid Research January 1999 40(1):59-69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.