Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Vangdal, Eivind"'
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology November 2017 85 Part B:506-509
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Larsen, Hanne, Vangdal, Eivind
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 2 May 2013 154:109-114
Autor:
Lo Scalzo, Roberto, Campanelli, Gabriele, Moor, Ulvi, Schwab, Wilfried, Vangdal, Eivind, Kidmose, Ulla, Speranza, G (Tutor)
The main activity was related to the description of qualitative data on commonly consumed fruit (strawberry, plum, apple) and vegetables (tomato and sweet bell pepper) along some processing chains (jam, juices and dried products), pointing out the ro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::961a042d8135dda7dfaced075c8aff27
http://orgprints.org/36273/
http://orgprints.org/36273/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.