Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Vanderhaegen, Bart"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 103(2):404-412
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
1999 European Control Conference (ECC); 1999, p4286-4291, 6p
Autor:
Vanderhaegen, Bart bart.vanderhaegen@agr.kuleuven.ac.be, Neven, Hedwig1, Verachtert, Hubert1, Derdelinckx, Guy1
Publikováno v:
Food Chemistry. Apr2006, Vol. 95 Issue 3, p357-381. 25p.
Publikováno v:
Journal of the American Society of Brewing Chemists; June 2003, Vol. 61 Issue: 3 p125-132, 8p
Autor:
Verstrepen, Kevin J.1 Kevin.Verstrepen@agr.kuleuven.ac.be, Van Laere, Stijn D.M.1, Vanderhaegen, Bart M.P.1, Derdelinckx, Guy1, Dufour, Jean-Pierre2, Pretorius, Isak S.3, Winderickx, Joris4, Thevelelein, Johan M.5,6, Delvaux, Freddy R.1
Publikováno v:
Applied & Environmental Microbiology. Sep2003, Vol. 69 Issue 9, p5228-5237. 10p. 1 Black and White Photograph, 4 Charts.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vanderhaegen B; Centre for Malting and Brewing Science, Katholieke Universiteit Leuven, Kasteelpark Arenberg 22, B-3001 Heverlee, Belgium. bart.vanderhaegen@agr.kuleuven.ac.be, Neven H, Verstrepen KJ, Delvaux FR, Verachtert H, Derdelinckx G
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2004 Nov 03; Vol. 52 (22), pp. 6755-64.
Autor:
Vanderhaegen B; Centre for Malting and Brewing Science, Katholieke Universiteit Leuven, Kasteelpark Arenberg 22, B-3001 Heverlee, Belgium. bart.vanderhaegen@agr.kuleuven.ac.be, Neven H, Daenen L, Verstrepen KJ, Verachtert H, Derdelinckx G
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2004 Mar 24; Vol. 52 (6), pp. 1661-8.
Autor:
Coghe S; Centre for Malting and Brewing Science, Katholieke Universiteit Leuven, Kasteelpark Arenberg 22, B-3001 Leuven, Belgium. Stefan.Coghe@agr.kuleuven.ac.be, Benoot K, Delvaux F, Vanderhaegen B, Delvaux FR
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2004 Feb 11; Vol. 52 (3), pp. 602-8.