Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Van der Pols, J."'
Autor:
McAuliffe, G., Takahashi, T., Beal, T., Huppertz, T., Leroy, F., Buttriss, J., Collins, A. L., Drewnowski, A., McLaren, S. J., Ortenzi, F., Van der Pols, J., Van Vliet, S., Lee, M. R. F.
Publikováno v:
International Journal of Life Cycle Assessment 28 (2023) 2
International Journal of Life Cycle Assessment, 28(2), 146-155
International Journal of Life Cycle Assessment, 28(2), 146-155
Goal and theoretical commentary A number of recent life cycle assessment (LCA) studies have concluded that animal-sourced foods should be restricted—or even avoided—within the human diet due to their relatively high environmental impacts (particu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Epidemiology and Community Health (1979-), 1999 Nov 01. 53(11), 737-738.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25569084
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
McLaren, S., Berardy, A., Henderson, A., Holden, N., Huppertz, T., Jolliet, O., De Camillis, C., Renouf, M., Rugani, B., Saarinen, M., van der Pols, J., Vázquez-Rowe, I., Antón Vallejo, A., Bianchi, M., Chaudhary, A., Chen, C., Cooreman-Algoed, Margot, Dong, H., Grant, T., Green, A., Hallström, E., Hoang, H., Leíp, A., Lynch, J., McAuliffe, G., Ridoutt, B., Saget, S., Scherer, L., Tuomisto, H., Tyedmers, P., Van Zanten, H.
Food systems have become increasingly efficient and technologically advanced in providing food products to meet the needs of the world’s growing population. However, providing healthy diets within environmental limits remains a key sustainability i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7e5134b728cdfe33a730bacb747c6346
https://biblio.ugent.be/publication/8738411
https://biblio.ugent.be/publication/8738411
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.