Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"Van Maris, A.J.A."'
Autor:
Milne, N., Luttik, M.A.H., Cueto Rojas, H.F., Wahl, A., van Maris, A.J.A., Pronk, J.T., Daran, J.M.
Publikováno v:
In Metabolic Engineering July 2015 30:130-140
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Microbiology & Biology Education, 18(3)
Understanding microbial growth and metabolism is a key learning objective of microbiology and biotechnology courses, essential for understanding microbial ecology, microbial biotechnology and medical microbiology. Chemostat cultivation, a key researc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::7065ad664dfcb7d64ac69158f13b1d75
http://resolver.tudelft.nl/uuid:cf9fb39a-8a9b-4f6f-93b2-2f6ddbd28c0b
http://resolver.tudelft.nl/uuid:cf9fb39a-8a9b-4f6f-93b2-2f6ddbd28c0b
Publikováno v:
Metabolic Engineering, 36, 2016
Saccharomyces cerevisiae is an important industrial cell factory and an attractive experimental model for evaluating novel metabolic engineering strategies. Many current and potential products of this yeast require acetyl coenzyme A (acetyl-CoA) as a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::7840e373318d90296247d655be65f55a
http://resolver.tudelft.nl/uuid:3ff9d48e-7c7b-4ca2-ab20-f413b026927a
http://resolver.tudelft.nl/uuid:3ff9d48e-7c7b-4ca2-ab20-f413b026927a