Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Van Loo, Jan"'
Autor:
Rafter, Joseph, Bennett, Michael, Caderni, Giovanna, Clune, Yvonne, Hughes, Roisin, Karlsson, Pernilla C, Klinder, Annett, O'Riordan, Micheal, O'Sullivan, Gerald C, Pool-Zobel, Beatrice, Rechkemmer, Gerhard, Roller, Monika, Rowland, Ian, Salvadori, Maddalena, Thijs, Herbert, Van Loo, Jan, Watzl, Bernhard, Collins, John K
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition February 2007 85(2):488-496
Autor:
Rafter, Joseph, Govers, Mirjam, Martel, Paule, Pannemans, Daphne, Pool-Zobel, Beatrice, Rechkemmer, Gerhard, Rowland, Ian, Tuijtelaars, Sandra, Van Loo, Jan
Publikováno v:
European Journal of Nutrition
European Journal of Nutrition, Springer Verlag, 2004, 43 (2), pp.II/47-II/84. ⟨10.1007/s00394-004-1203-6⟩
European Journal of Nutrition, Springer Verlag, 2004, 43 (2), pp.II/47-II/84. ⟨10.1007/s00394-004-1203-6⟩
International audience; The role of dietary factors in the aetiology of human cancer is an area, which has attracted intense interest in recent years. The suggestion that approximately one third of all cancers may be caused by an 'inappropriate' bala
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Van Loo, Jan, Bosscher, Douwina
Publikováno v:
Therapeutic Microbiology; 2008, p147-157, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Albers, Ruud, Antoine, Jean-Michel, Bourdet-Sicard, Rapha??lle, Calder, Philip C., Gleeson, Michael, Lesourd, Bruno, Samart??n, Sonia, Sanderson, Ian R., Van Loo, Jan, Vas Dias, F. Willem, Watzl, Bernhard
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; Sep2005, Vol. 94 Issue 3, p452-481, 30p
Autor:
Van Loo, Jan A E
Publikováno v:
Journal of Clinical Gastroenterology; 2004 Supplement2, Vol. 38, pS70-S75, 6p
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; Jan2003, Vol. 43 Issue 1, p19-60, 42p
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; Aug2001, Vol. 86 Issue 2, p151-155, 5p
Autor:
Van Loo, Jan, Coussement, Paul, De Leenheer, Leen, Hoebregs, Hubert, Smits, Georges, van Loo, J, Coussement, P, de Leenheer, L, Hoebregs, H, Smits, G
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; Nov1995, Vol. 35 Issue 6, p525-552, 28p