Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Van Iwaarden, P."'
Publikováno v:
Geophysical Research Letters, Vol 51, Iss 23, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract During a flood, the geometry of a river channel constrains the flows of water and sediment, however, over many floods, bankfull channel geometry evolves to reflect the longer‐term fluxes of water and sediment supplied by the catchment. Phy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/588a5077c43243568abb72c729c4a041
Autor:
Ernestina Hauptfeld, Nikolaos Pappas, Sandra van Iwaarden, Basten L. Snoek, Andrea Aldas-Vargas, Bas E. Dutilh, F. A. Bastiaan von Meijenfeldt
Publikováno v:
Nature Communications, Vol 15, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Metagenomic analysis typically includes read-based taxonomic profiling, assembly, and binning of metagenome-assembled genomes (MAGs). Here we integrate these steps in Read Annotation Tool (RAT), which uses robust taxonomic signals from MAGs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c986f03d3d0842d1b8ca141546579f12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 4 (2020)
This study aimed at effective fractionation of Hermetia illucens into lipid and protein, considering the insects' anatomy. A hybrid approach was developed, separating the exoskeleton by mechanical pressing and fractionating the slurry by sonication a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47dad895a9a446048985dc81f38fddaa
Autor:
van Iwaarden, Marc, Nawijn, Jeroen
Publikováno v:
Tourism Recreation Research; Feb2024, Vol. 49 Issue 1, p37-47, 11p
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2009 129(1):16-20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.