Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Van Haesendonck, Ingrid"'
Autor:
Bosmans, Geertrui M., Peene, Louis J., Van Haesendonck, Ingrid, Brijs, Kristof, Delcour, Jan A.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2019 274:434-443
Wheat (Triticum aestivum L.) flour free lipid fractions negatively impact the quality of sponge cake
Autor:
Pycarelle, Sarah C., Winnen, Kevin L.J., Bosmans, Geertrui M., Van Haesendonck, Ingrid, Pareyt, Bram, Brijs, Kristof, Delcour, Jan A.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2019 271:401-409
Autor:
Deleu, Lomme J., Melis, Sara, Wilderjans, Edith, Van Haesendonck, Ingrid, Brijs, Kristof, Delcour, Jan A.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2017 63:226-232
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2016 61:409-414
Autor:
Deleu, Lomme J., Wilderjans, Edith, Van Haesendonck, Ingrid, Courtin, Christophe M., Brijs, Kristof, Delcour, Jan A.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids July 2015 49:208-215
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Chemistry; May/Jun2017, Vol. 94 Issue 3, p485-490, 6p
Publikováno v:
Cereal Chemistry; May 2017, Vol. 94 Issue: 3 p485-490, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.