Zobrazeno 1 - 10
of 145
pro vyhledávání: '"Van Grootheest, Gerard"'
Autor:
Owens, Matthew, Watkins, Ed, Bot, Mariska, Brouwer, Ingeborg A., Roca, Miquel, Kohls, Elisabeth, Penninx, Brenda W. J. H., van Grootheest, Gerard, Hegerl, Ulrich, Gili, Margalida, Visser, Marjolein
In this study, we tested potential mediators that may explain change in depressive symptoms following exposure to a food-related behavioral activation intervention (F-BA). These included behavioral activation, avoidance and rumination, eating styles,
Externí odkaz:
https://ul.qucosa.de/id/qucosa%3A83997
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A83997/attachment/ATT-0/
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A83997/attachment/ATT-0/
Autor:
Bruijniks, Sanne J.E., van Grootheest, Gerard, Cuijpers, Pim, de Kluiver, Hilde, Vinkers, Christiaan H., Peeters, Frenk, Penninx, Brenda, Teunissen, Charlotte E., Huibers, Marcus J.H.
Publikováno v:
In Journal of Psychiatric Research November 2020 130:424-432
Autor:
Chan, Robin F., Turecki, Gustavo, Shabalin, Andrey A., Guintivano, Jerry, Zhao, Min, Xie, Lin Y., van Grootheest, Gerard, Kaminsky, Zachary A., Dean, Brian, Penninx, Brenda W.J.H., Aberg, Karolina A., van den Oord, Edwin J.C.G.
Publikováno v:
In Biological Psychiatry 1 March 2020 87(5):431-442
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dogan-Sander, Ezgi, Baldofski, Sabrina, Mauche, Nicole, Bot, Mariska, Brouwer, Ingeborg A., Cabout, Mieke, Gili, Margarita, van Grootheest, Gerard, Hegerl, Ulrich, Owens, Matthew, Penninx, Brenda W.J.H., Roca, Miquel, Visser, Marjolein, Watkins, Ed, Kohls, Elisabeth
Publikováno v:
In Journal of Affective Disorders Reports April 2021 4
Autor:
Owens, Matthew, Watkins, Ed, Bot, Mariska, Brouwer, Ingeborg A., Roca, Miquel, Kohls, Elisabeth, Penninx, Brenda W. J. H., Van Grootheest, Gerard, Hegerl, Ulrich, Gili, Margalida, Visser, Marjolein
Supplemental material, sj-pdf-1-cpx-10.1177_2167702620979785 for Habitual Behavior as a Mediator Between Food-Related Behavioral Activation and Change in Symptoms of Depression in the MooDFOOD Trial by Matthew Owens, Ed Watkins, Mariska Bot, Ingeborg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b463e60dba75c2ae03dc29f1b21bea49
Autor:
Grasso, Alessandra C., Olthof, Margreet R., van Dooren, Corne, Roca, Miquel, Gili, Margalida, Visser, Marjolein, Cabout, Mieke, Bot, Mariska, Penninx, Brenda W. J. H., van Grootheest, Gerard, Kohls, Elisabeth, Hegerl, Ulrich, Owens, Matthew, Watkins, Ed, Brouwer, Ingeborg A., MooDFOOD Prevention Trial Investig
Publikováno v:
Grasso, A C, Olthof, M R, van Dooren, C, Roca, M, Gili, M, Visser, M, Cabout, M, Bot, M, Penninx, B, van Grootheest, G, Kohls, E, Hegerl, U, Owens, M, Watkins, E, Brouwer, I A & the MooDFOOD Prevention Trial Investigators 2020, ' Effect of food-related behavioral activation therapy on food intake and the environmental impact of the diet : results from the MooDFOOD prevention trial ', European Journal of Nutrition, vol. 59, no. 6, pp. 2579-2591 . https://doi.org/10.1007/s00394-019-02106-1
MooDFOOD Prevention Trial Investigators 2020, ' Effect of food-related behavioral activation therapy on food intake and the environmental impact of the diet : results from the MooDFOOD prevention trial ', European journal of nutrition, vol. 59, no. 6, pp. 2579-2591 . https://doi.org/10.1007/s00394-019-02106-1
European Journal of Nutrition, 59(6), 2579-2591. D. Steinkopff-Verlag
European Journal of Nutrition
European journal of nutrition, 59(6), 2579-2591. D. Steinkopff-Verlag
MooDFOOD Prevention Trial Investigators 2020, ' Effect of food-related behavioral activation therapy on food intake and the environmental impact of the diet : results from the MooDFOOD prevention trial ', European journal of nutrition, vol. 59, no. 6, pp. 2579-2591 . https://doi.org/10.1007/s00394-019-02106-1
European Journal of Nutrition, 59(6), 2579-2591. D. Steinkopff-Verlag
European Journal of Nutrition
European journal of nutrition, 59(6), 2579-2591. D. Steinkopff-Verlag
Purpose Food-based dietary guidelines are proposed to not only improve diet quality, but to also reduce the environmental impact of diets. The aim of our study was to investigate whether food-related behavioral activation therapy (F-BA) applying Medi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::83a72411c3a9eddb2a41fec25c30c016
https://research.vumc.nl/en/publications/a4825f23-a069-4a69-89d4-e88f86d16880
https://research.vumc.nl/en/publications/a4825f23-a069-4a69-89d4-e88f86d16880
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.