Zobrazeno 1 - 10
of 355
pro vyhledávání: '"Vaněk, Tomáš"'
Zasedání technického výboru COST pro biotechnologie, zemědělství a potravinářské vědy / Tomáš Vaněk.
Autor:
Vaněk, Tomáš, 1951-
Externí odkaz:
Plný text
Autor:
Vaněk, Tomáš
The diploma thesis is devoted to determining factors influencing the intensity of two-way trade between the Czech Republic and other member countries of the OECD. In order to fulfil this objective, a model based on principles of the so called gravity
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-429278
Autor:
Landa, Přemysl, Müller, Karel, Přerostová, Sylva, Petrová, Šárka, Moťková, Kateřina, Vaněk, Tomáš, Soudek, Petr
Publikováno v:
In Environmental and Experimental Botany January 2024 217
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prerostova, Sylva, Rezek, Jan, Jarosova, Jana, Lacek, Jozef, Dobrev, Petre, Marsik, Petr, Gaudinova, Alena, Knirsch, Vojtech, Dolezal, Karel, Plihalova, Lucie, Vanek, Tomas, Kieber, Joseph, Vankova, Radomira
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry May 2023 198
Autor:
Vaněk, Tomáš
The subject of this master’s thesis is to analyze and evaluate the economic indicators of selected company and comparison of these indicators with the nearest competitors. The thesis is divided into three main sections. First part is theoretical an
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-241377
Autor:
Vaněk, Tomáš
This diploma thesis deals with bayesian techniques of economic time series analysis and contains two parts. In the first part the monetary transmission mechanisms of the Czech Republic, Germany and Cyprus are analysed using the bayesian vector autore
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-190961
Autor:
Vaněk, Tomáš
My thesis discusses not only an influence of dramatic genres and styles on the actor during creation of character and its performance, but also it is about options and differences in the acting stylisation, its understanding and theoretical overview.
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-177776
Autor:
Langhansova, Lenka, Pumprova, Karolina, Haisel, Daniel, Ekrt, Libor, Pavicic, Antonio, Zajíčková, Markéta, Vanek, Tomas, Dvorakova, Marcela
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 September 2021 356