Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Valverde, Juan M."'
Autor:
Crozier, Lisa, Foy, Reece, Adib, Rozita, Kar, Ananya, Holt, Jordan A., Pareri, Aanchal U., Valverde, Juan M., Rivera, Rene, Weston, William A., Wilson, Rona, Regnault, Clement, Whitfield, Phil, Badonyi, Mihaly, Bennett, Laura G., Vernon, Ellen G., Gamble, Amelia, Marsh, Joseph A., Staples, Christopher J., Saurin, Adrian T., Barr, Alexis R., Ly, Tony
Publikováno v:
In Molecular Cell 16 November 2023 83(22):4062-4077
Autor:
Serna-Escolano, Vicente, Martínez-Romero, Domingo, Giménez, María J., Serrano, María, García-Martínez, Santiago, Valero, Daniel, Valverde, Juan M., Zapata, Pedro J.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2021 338
Autor:
González Jr, Arturo1, Gutiérrez Valverde, Juan M.1, Guevara Valtier, Milton C.1, Pacheco Pérez, Luis A.2, Mendoza Catalán, Geu S.3
Publikováno v:
Health & Addictions / Salud y Drogas. 2020, Vol. 20 Issue 1, p95-101. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martínez-Romero D; Department of Food Technology, University Miguel Hernández, Ctra. Beniel km. 3.2, 03312, Orihuela, Alicante, Spain., Dupille E, Guillén F, Valverde JM, Serrano M, Valero D
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2003 Jul 30; Vol. 51 (16), pp. 4680-6.