Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Vallverdu, C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Flavour and Fragrance Journal
Flavour and Fragrance Journal, Wiley, 2006, 21 (2), pp.241-243
Flavour and Fragrance Journal, Wiley, 2006, 21 (2), pp.241-243
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7824ffe5130d1eb8530b8e7c22a4dbf2
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00289053
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00289053
Composition of the Essential Oil of cultivated Salvia guaranitica A. St.-Hil. ex Benth. from Uruguay
Autor:
Vallverdu, C., Vila, R., Lorenzo, D., Paz, D., Davies, P., Tomi, F., Casanova, J., Dellacassa, E., Canigueral, S.
Publikováno v:
Flavour and Fragrance Journal
Flavour and Fragrance Journal, Wiley, 2005, 20 (4), pp.421-424
Flavour and Fragrance Journal, Wiley, 2005, 20 (4), pp.421-424
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5fc9e92ea0bcc6ea9b904c9d33c70f8b
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00289182
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00289182
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.