Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Valli, Veronica"'
Autor:
Valli, Veronica <1986>
The overall objective of this PhD was to investigate the possibility to increase the nutritional value of confectionary products by the use of natural ingredients with healthy functions. The first part of the thesis focused on the possible substituti
Externí odkaz:
http://amsdottorato.unibo.it/6359/
Autor:
Valli, Veronica, Taccari, Annalisa, Di Nunzio, Mattia, Danesi, Francesca, Bordoni, Alessandra
Publikováno v:
In Food Research International May 2018 107:206-215
Autor:
Valli, Veronica, Danesi, Francesca, Gianotti, Andrea, Di Nunzio, Mattia, Taneyo Saa, Danielle Laure, Bordoni, Alessandra
Publikováno v:
In Food Research International October 2016 88 Part B:256-262
Autor:
Ferranti, Pasquale, Nitride, Chiara, Nicolai, Maria Adalgisa, Mamone, Gianfranco, Picariello, Gianluca, Bordoni, Alessandra, Valli, Veronica, Di Nunzio, Mattia, Babini, Elena, Marcolini, Elena, Capozzi, Francesco
Publikováno v:
In Food Research International September 2014 63 Part B:157-169
Autor:
Carnevali, Andrea, Gianotti, Andrea, Benedetti, Serena, Tagliamonte, Maria Chiara, Primiterra, Mariangela, Laghi, Luca, Danesi, Francesca, Valli, Veronica, Ndaghijimana, Maurice, Capozzi, Francesco, Canestrari, Franco, Bordoni, Alessandra
Publikováno v:
In Food Research International September 2014 63 Part B:218-226
Publikováno v:
In Preventive Medicine November 2013 57(5):618-622
Publikováno v:
In Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids (PLEFA) 2011 85(3):121-127
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di Nunzio, Mattia1 (AUTHOR) mattia.dinunzio@unibo.it, Valli, Veronica2 (AUTHOR), Bordoni, Alessandra1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Nov2016, Vol. 67 Issue 7, p834-843. 10p.