Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Valletta, Mariangela"'
Autor:
Valletta, Mariangela, Campolattano, Nicoletta, De Chiara, Ida, Marasco, Rosangela, Singh, Vikram Pratap, Muscariello, Lidia, Pedone, Paolo Vincenzo, Chambery, Angela, Russo, Rosita
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 1
Autor:
Ragucci, Sara, Woodrow, Pasqualina, Clemente, Angela, Russo, Rosita, Valletta, Mariangela, Landi, Nicola, Russo, Luigi, Chambery, Angela, Di Maro, Antimo
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 August 2022 214:459-469
Autor:
Valletta, Mariangela, Ragucci, Sara, Landi, Nicola, Di Maro, Antimo, Pedone, Paolo Vincenzo, Russo, Rosita, Chambery, Angela
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2021 365
Autor:
Ragucci, Sara, Acconcia, Clementina, Russo, Rosita, Landi, Nicola, Valletta, Mariangela, Clemente, Angela, Chambery, Angela, Russo, Luigi, Di Maro, Antimo
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 November 2021 363
Autor:
Landi, Nicola, Ragucci, Sara, Culurciello, Rosanna, Russo, Rosita, Valletta, Mariangela, Pedone, Paolo V., Pizzo, Elio, Di Maro, Antimo
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2021 359
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
MucR from Sinorhizobium meliloti : New Insights into Its DNA Targets and Its Ability to Oligomerize.
Autor:
Slapakova, Martina, Sgambati, Domenico, Pirone, Luciano, Russo, Veronica, D'Abrosca, Gianluca, Valletta, Mariangela, Russo, Rosita, Chambery, Angela, Malgieri, Gaetano, Pedone, Emilia Maria, Dame, Remus Thei, Pedone, Paolo Vincenzo, Baglivo, Ilaria
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Oct2023, Vol. 24 Issue 19, p14702, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mass Spectrometry for Food Analysis ISBN: 9781071621066
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e15113fe8de081bd6f00b69b2599ebf9
https://doi.org/10.1007/978-1-0716-2107-3_15
https://doi.org/10.1007/978-1-0716-2107-3_15