Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Vallas, Mirjam"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rätsep, Merle, Kilk, Kalle, Zilmer, Mihkel, Kuusik, Sirje, Kuus, Liina, Vallas, Mirjam, Gerulis, Oksana, Štšepetova, Jelena, Orav, Aivar, Songisepp, Epp
Publikováno v:
Microorganisms; Apr2024, Vol. 12 Issue 4, p840, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vallas, Mirjam
Milk coagulation properties (milk coagulation time and curd firmness) are of great importance for the cheese industry because of their influence on cheese outcome and quality. This thesis focuses on possibilities for the genetic improvement of these
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3875::861e3252eaaa1aedbf3a7a665eb60f83
http://hdl.handle.net/10492/881
http://hdl.handle.net/10492/881
Publikováno v:
Acta agriculturae Slovenica
Dairy production systems are complex and cannot be described by a single profit function. In a bio-economical model, relevant biological and economical aspects of the production system are described as a system of equations. These models describe the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3825::fa8bd6370db86a3d167ae2d8eb59c662
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-ISP925OR
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-ISP925OR
Publikováno v:
Agraarteadus: Journal of Agricultural Science; 2016, Vol. 27 Issue 2, p65-75, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laas, Irma
Bakalaureusetöö Toiduainete tehnoloogia õppekaval Traditsioonilisel meetodil valmistatud leivajuuretise kasutamine leiva tootmiseks on keerukas ja aeganõudev protsess, kuna juuretise metaboolselt aktiivsena hoidmine eeldab pidevat juuretise uuend
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3875::26e4cb6ffbde5ccd21dfa64a04211e90
http://hdl.handle.net/10492/6712
http://hdl.handle.net/10492/6712