Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Valland, M."'
Publikováno v:
The Journal of Hygiene, 1982 Aug 01. 89(1), 47-52.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3862992
Comparison of salami sausage produced with and without addition of sodium nitrite and sodium nitrate
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); May/Jun1974, Vol. 39 Issue 3, p520, 0p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valland M
Publikováno v:
Tidsskrift for den Norske laegeforening : tidsskrift for praktisk medicin, ny raekke [Tidsskr Nor Laegeforen] 2008 Aug 14; Vol. 128 (15), pp. 1683.