Zobrazeno 1 - 10
of 205
pro vyhledávání: '"Valitutti, F"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brera, C., Debegnach, F., De Santis, B., Di Ianni, S., Gregori, E., Neuhold, S., Valitutti, F.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology July 2014 69:13-17
Autor:
Mearin, M.L., Agardh, D., Antunes, H., Al-Toma, A., Auricchio, R., Castillejo, G., Catassi, C., Ciacci, C., Discepolo, V., Dolinsek, J., Donat, E., Gillett, P., Guandalini, S., DMSc, S.H.M., Md, S.K., Koltai, T., Korponay-Szabo, I.R., Kurppa, K., Lionetti, E., Marild, K., Ojinaga, E.M., Meijer, C., Monachesi, C., Polanco, I., Popp, A., Roca, M., Rodriguez-Herrera, A., Shamir, R., Stordal, K., Troncone, R., Valitutti, F., Vreugdenhil, A., Wessels, M., Whiting, P., ESPGHAN Special Interest Grp Celia
Publikováno v:
Journal of Pediatric Gastroenterology and Nutrition, 75(3), 369-386. LIPPINCOTT WILLIAMS & WILKINS
JOURNAL OF PEDIATRIC GASTROENTEROLOGY AND NUTRITION
r-IIS La Fe. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Sanitaria La Fe
instname
JOURNAL OF PEDIATRIC GASTROENTEROLOGY AND NUTRITION
r-IIS La Fe. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Sanitaria La Fe
instname
There is a need for consensus on the recommendations for follow-up of children and adolescents with celiac disease. Objectives: To gather the current evidence and to offer recommendations for follow-up and management. Methods: The Special Interest Gr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c8b732f973337ab08efff86988f05a55
https://hdl.handle.net/1887/3575932
https://hdl.handle.net/1887/3575932
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
La Scaleia, R, Barba, M, Di Nardo, G, Bonamico, M, Oliva, S, Nenna, R, Valitutti, F, Mennini, M, Barbato, M, Montuori, M, Porzia, A, Petrarca, L, Battella, S, Cucchiara, S, Piccoli, M, Santoni, A, Mainiero, F, Palmieri, G
Publikováno v:
In Mucosal Immunology September 2012 5(5):513-523
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leonard, M. M., Karathia, H., Pujolassos, M., Troisi, J., Valitutti, F., Subramanian, P., Camhi, S., Kenyon, V., Colucci, A., Serena, G., Cucchiara, S., Montuori, M., Malamisura, B., Francavilla, R., Elli, L., Fanelli, B., Colwell, R., Hasan, N., Zomorrodi, A. R., Fasano, A., Piemontese, P., Calvi, A., Baldassarre, M., Norsa, L., Trovato, C. M., Raguseo, C. L., Passaro, T., Roggero, P., Crocco, M., Morelli, A., Perrone, M., Chieppa, M., Scala, G., Lionetti, M. E., Catassi, C., Serretiello, A., Vecchi, C., De Villsante, G. C.
Publikováno v:
Microbiome, Vol 8, Iss 1, Pp 1-15 (2020)
Microbiome
Microbiome
Background Celiac disease (CD) is an autoimmune digestive disorder that occurs in genetically susceptible individuals in response to ingesting gluten, a protein found in wheat, rye, and barley. Research shows that genetic predisposition and exposure
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4c4a5538125e6bf447b1e7071d055ace
https://doi.org/10.21203/rs.2.24237/v3
https://doi.org/10.21203/rs.2.24237/v3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.