Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Valente, M. E."
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
28
pro vyhledávání:
'"Valente, M. E."'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Effect of chestnut tannin on protein degradation in lucerne silages
Autor:
Cavallarin, L.
,
Antoniazzi, S.
,
Borreani, Giorgio
,
Tabacco, Ernesto
,
Valente, M. E.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::9335935caaebe4e7dbcec055fd150ff8
http://hdl.handle.net/2318/17188
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Effects of DM content and of herbage conditioning on proteolysis in sainfoin silage
Autor:
Cavallarin, L.
,
Borreani, Giorgio
,
Tabacco, Ernesto
,
Antoniazzi, S.
,
Valente, M. E.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::5b582880511c993e3b8c6dd84eddd165
http://hdl.handle.net/2318/17184
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Effect of different levels of wilting on fermentation pattern of lucerne ensiled at two stages of maturity
Autor:
Cavallarin, L.
,
Antoniazzi, S.
,
Borreani, Giorgio
,
Peiretti, P. G.
,
Tabacco, Ernesto
,
Valente, M. E.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::fc713d480b94d9d925e1118638a24f97
http://hdl.handle.net/2318/17192
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Effect of wilting on the protein degradation pattern in lucerne silages at two stages of maturity
Autor:
Cavallarin, L.
,
Borreani, Giorgio
,
Enrietto, M.
,
Tabacco, Ernesto
,
Valente, M. E.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::973ba158c65e8d6abc62928f3a3bbba2
http://hdl.handle.net/2318/17224
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Influence of DM content on silage fermentation of sulla (Hedysarum coronarium L.) cut at two stages of maturity
Autor:
Valente, M. E.
,
Peiretti, P. G.
,
Borreani, Giorgio
,
Roggero, P. P.
,
Ladetto, G.
,
Ciotti, Angelo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::8115be41054e330df3ed09cd851555fb
http://hdl.handle.net/2318/17193
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Relazioni tra stadio morfologico di sviluppo, produttività e qualità del foraggio della sulla in due ambienti collinari
Autor:
Borreani, Giorgio
,
Ciotti, Angelo
,
Peiretti, P. G.
,
G. A., Re
,
Roggero, P. P.
,
Sargenti, P.
,
Sulas, L.
,
Valente, M. E.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::a4e1ede972ca6b7a8e9347348a2771ec
http://hdl.handle.net/2318/2833
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Evolution of yield and quality of sulla in relationship to the morphological stage of development
Autor:
Borreani, Giorgio
,
Caredda, S.
,
Peiretti, P. G.
,
Roggero, P. P.
,
Sargenti, P.
,
Valente, M. E.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::2dfb4f74797e8ffdae5991c8d163b356
http://hdl.handle.net/2318/17195
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Forage quality and quantified morphological stage relationships in Italian ryegrass during the spring growth cycle. II - Chemical composition and nutritive value
Autor:
Valente, M. E.
,
Peiretti, P. G.
,
Canale, A.
,
Borreani, Giorgio
,
Ciotti, Angelo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::fe9226fc5f1e9d6ec8c08568a33a3d6d
http://hdl.handle.net/2318/2830
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Forage quality and quantified morphological stage relationships in Italian ryegrass during the spring growth cycle. I - Stage codification, yield and ensilability characteristics
Autor:
Borreani, Giorgio
,
Ciotti, Angelo
,
Valente, M. E.
,
Peiretti, P. G.
,
Canale, A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::8ab1697b5f8c96c2e03070a0576388e9
http://hdl.handle.net/2318/2818
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
Dry-matter content at cutting and its relationships with morphological stage, N fertilization and weather data in the first growing cycle of Italian ryegrass for silage
Autor:
Borreani, Giorgio
,
Tabacco, Ernesto
,
Peiretti, P. G.
,
Valente, M. E.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::1edad67d668612ebf7ea4399a59fabf2
http://hdl.handle.net/2318/17222
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
Další »
[3]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
4
Akademické články
Předmět
2
apiculture
2
honey
2
quality
1
analise sensorial
1
animal feed
1
apicultura
1
banana
1
beekeepers
1
beterraba
1
biopolimeros
1
branqueamento
1
cafe
1
cattle diseases
1
compostos fenolicos
1
cor
1
desidratacao osmotica
1
employment
1
farinha mista
1
fun
1
macarrao
1
massas alimenticias
1
mel
1
metodos
1
ostertagiasis
1
otimizacao
1
pec
1
qualidade
1
quitosana
1
rehabilitation, vocational
1
secagem
1
textura
1
trichostrongyloidiasis
1
yacon
1
zingiber officinale roscoe
Vydavatel
10
universidade federal do espirito santo
2
british grassland society
1
arquivo brasileiro medicina veterinaria zootecnia
1
casa editrice il ponte
1
il sole 24 ore edagricole:via goito 13, i 40139 bologna italy:011 39 051 6575891, email: abbona@gce.it, fax: 011 39 051 6575900
1
national rehabilitation association
1
sac
1
universidade federal de minas gerais, escola de veterinaria
Publikováno v
2
arquivo brasileiro de medicina veterinaria e zootecnia
1
folia veterinaria latina
1
journal of rehabilitation
Zdroj
24
OpenAIRE
2
MEDLINE
1
Science Citation Index Expanded
1
Supplemental Index
Geografie
1
brazil
1
minas gerais (brazil)
1
united states
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......