Zobrazeno 1 - 10
of 328
pro vyhledávání: '"Valente, B."'
Autor:
Brianda D. González-Orozco, Chloe J. McGovern, Sheryl A. Barringer, Christopher Simons, Rafael Jiménez-Flores, Valente B. Alvarez
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 10, Pp 7718-7733 (2024)
ABSTRACT: The bacterium Lactobacillus kefiranofaciens OSU-BDGOA1 and yeast Kluyveromyces marxianus bdgo-ym6 were previously isolated from kefir grains and have shown probiotic traits in mono- and coculture. This research evaluates the effect of intro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdf8add040c4418ca597ad2bf16762e1
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 13, Iss 1 (2024)
Strawberries are amongst the most desirable fruits with a rich flavour, appealing taste, high fibre content and many other health benefits. Diets rich in dietary fibre provide many health benefits. In the present work, strawberry juice was prepared i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5179a6103f8b4c6d901f360cd27df69c
Autor:
González-Orozco, Brianda D., McGovern, Chloe J., Barringer, Sheryl A., Simons, Christopher, Jiménez-Flores, Rafael, Alvarez, Valente B. *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2024 107(10):7718-7733
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
IntroductionDue to the increasing consumer demand for the development and improvement of functional foods containing probiotics, new probiotic candidates need to be explored as well as novel means to enhance their beneficial effects. Lactobacillus ke
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11a63c2c10f949a0ac5f81b6371e412a
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 5, Pp 3703-3715 (2022)
ABSTRACT: Kefir is a fermented dairy product with well recognized probiotic properties. Recently, consumer interest in fermented products with probiotic microorganisms has increased due to the accumulating evidence of the effects of kefir microorgani
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e3995766c674fc098f087b7f3f5364c
Autor:
Sarantis, Stelios D., Eren, Necla Mine, Kowalcyk, Barbara, Jimenez–Flores, Rafael, Alvarez, Valente B.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2021 115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.