Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Valdetara, Federica"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tronchoni, Jordi, Setati, E., Valdetara, Federica, Fracassetti, Daniela, Maghranze, D., Foschino, Roberto, Morales, Pilar, González García, Ramón, Vigentini, Ileana, Bauer, Florian Franz
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Trabajo presentado en el International Congress of Grapevine and Wine Sciences, celebrado en Logroño (España), del 7 al 9 de noviembre de 2018
Wine consumers have a great acceptance for wines with autochthonous character. This autochthonous ch
Wine consumers have a great acceptance for wines with autochthonous character. This autochthonous ch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::54f782e48ef4c6c43e6e60aedd68ac70
http://hdl.handle.net/10261/194365
http://hdl.handle.net/10261/194365
Autor:
VALDETARA, FEDERICA
Biological spoilage of wine arises from yeasts and bacteria metabolic activity. Brettanomyces/Dekkera bruxellensis, one of the main contaminating yeast, is able to produce unpleasant compounds, such as vinyl and ethyl phenols (VPs). These off-flavors
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3c2a32eef8c28d96af0e80106e1213b0
Autor:
Tronchoni, Jordi, Setati, E., Valdetara, Federica, Fracassetti, Daniela, Maghranze, D., Foschino, Roberto, Morales, Pilar, González García, Ramón, Vigentini, Ileana, Bauer, Florian Franz
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Trabajo presentado en YeSVitE Final Conference (Yeasts for the Sustainability in Viticulture and Oenology), celebrada en Milán (Italia), el 4 de diciembre de 2017
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::eacc923282dc94af2cc2e09fd5d36412
http://hdl.handle.net/10261/194299
http://hdl.handle.net/10261/194299
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.