Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Valdes La Hens, Danay"'
Autor:
Navarro, Marina Edith, Brizuela, Natalia Soledad, Flores, Naiquén Elizabeth, Morales, Manuel, Semorile, Liliana Carmen, Valdes La Hens, Danay, Caballero, Adriana Catalina, Bravo-Ferrada, Barbara Mercedes, Tymczyszyn, Emma Elizabeth
Publikováno v:
Beverages; Sep2024, Vol. 10 Issue 3, p52, 11p
Autor:
Brizuela, Natalia, Tymczyszyn, E. Elizabeth, Semorile, Liliana C., Valdes La Hens, Danay, Delfederico, Lucrecia, Hollmann, Axel, Bravo-Ferrada, Barbara
Publikováno v:
In Electronic Journal of Biotechnology March 2019 38:10-18
Autor:
Manera, Camila, Rivas, Gabriel Alejandro, Flores, Naiquen Elizabeth, Brizuela, Natalia Soledad, Caballero, Adriana Carmen, Semorile, Liliana Carmen, Valdes La Hens, Danay
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Sep2023, Vol. 9 Issue 9, p809, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valdes la Hens, Danay, Bravo Ferrada, Barbara Mercedes, Delfederico, Lucrecia, Caballero, Adriana Catalina, Semorile, Liliana Carmen
Background and Aims:Information regarding the composition and dynamics of microbial communities through-out winemaking is always valuable to control the process and contributes to improving the quality of wine. The aimsof this work were to analyse th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::d1d4cbe2cde0bdd9dfffdf8547f60b94
Wiley Online Library
Wiley Online Library