Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"Valdés LA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nestor Gabriel Iglesias, Marina Edith Navarro, Natalia Soledad Brizuela, Danay Valdés La Hens, Liliana Carmen Semorile, Emma Elizabeth Tymczyszyn, Bárbara Mercedes Bravo Ferrada
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 12, p 726 (2022)
The Lacticaseibacillus paracasei UNQLpc 10 strain was isolated from a Malbec wine produced in North Patagonia, Argentina, and identified by 16S rRNA gene sequencing. The aim of this work was to obtain the fully assembled genome of the UNQLpc 10 strai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d614765b2e44015b95cd5f2f6739ec0
Autor:
Brizuela, Natalia, Tymczyszyn, E. Elizabeth, Semorile, Liliana C., Valdes La Hens, Danay, Delfederico, Lucrecia, Hollmann, Axel, Bravo-Ferrada, Barbara
Publikováno v:
In Electronic Journal of Biotechnology March 2019 38:10-18
Autor:
Rivas, Gabriel Alejandro, Francioni, Julián, Sánchez, Mariana, Valdés La Hens, Danay, Semorile, Liliana Carmen, Delfederico, Lucrecia
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Jan2024, Vol. 18 Issue 1, p516-528, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gabriel Alejandro Rivas, Danay Valdés La Hens, Lucrecia Delfederico, Nair Olguin, Bárbara Mercedes Bravo-Ferrada, Emma Elizabeth Tymczyszyn, Liliana Semorile, Natalia Soledad Brizuela
Publikováno v:
World journal of microbiologybiotechnology. 38(2)
Winemaking is a complex process involving two successive fermentations: alcoholic fermentation, by yeasts, and malolactic fermentation (MLF), by lactic acid bacteria (LAB). During MLF, LAB can contribute positively to wine flavor through decarboxylat
Autor:
Sebastián Mario Ezequiel Bravo, Bárbara M. Bravo-Ferrada, Adriana C. Caballero, Liliana Semorile, Danay Valdés La Hens, E. Elizabeth Tymczyszyn, Victoria Cerdeira, Natalia S. Brizuela
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 244, p 244 (2021)
Fermentation
Volume 7
Issue 4
Fermentation
Volume 7
Issue 4
The by-products of the food industry are an economic alternative as a source of nutrients to obtain biomass. At the same time, theiruse could solve the environmental problem related to their disposal, which is highly polluting due to their elevated b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.