Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Vainikka, Petteri A."'
Autor:
Grünewald, Fabian, Punt, Mats H., Jefferys, Elizabeth E., Vainikka, Petteri A., Virtanen, Valtteri, König, Melanie, Pezeshkian, Weria, Karonen, Maarit, Sansom, Mark S. P., Souza, Paulo C. T, Marrink, Siewert J.
The Martini 3 force field is a full re-parametrization of the Martini coarse-grained model for biomolecular simulations. Due to the improved interaction balance it allows for more accurate description of condensed phase systems. In the present work w
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2207.05635
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grünewald, Fabian, Punt, Mats H., Jefferys, Elizabeth E., Vainikka, Petteri A., Virtanen, Valtteri, König, Melanie, Pezeshkian, Weria, Karonen, Maarit, Sansom, Mark S. P., Souza, Paulo C. T, Marrink, Siewert J.
Publikováno v:
Grünewald, F, Punt, M H, Jefferys, E E, Vainikka, P A, Virtanen, V, König, M, Pezeshkian, W, Karonen, M, Sansom, M S P, Souza, P C T & Marrink, S J 2022 ' Martini 3 Coarse-Grained Force Field for Carbohydrates ' .
The Martini 3 force field is a full re-parametrization of the Martini coarse-grained model for biomolecular simulations. Due to the improved interaction balance it allows for more accurate description of condensed phase systems. In the present work w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::61e48ecb6e09c4eeac10af3867b43416
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/martini-3-coarsegrained-force-field-for-carbohydrates(12deb3f1-4845-4dcd-b6da-13d4403a4bdb).html
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/martini-3-coarsegrained-force-field-for-carbohydrates(12deb3f1-4845-4dcd-b6da-13d4403a4bdb).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kivelä, Henri, Salomäki, Mikko, Vainikka, Petteri, Mäkilä, Ermei, Poletti, Fabrizio, Ruggeri, Stefano, Terzi, Fabio, Lukkari, Jukka
Publikováno v:
Journal of Physical Chemistry B; 1/20/2022, Vol. 126 Issue 2, p513-527, 15p
Publikováno v:
Journal of Chemical Physics; 2016, Vol. 145 Issue 19, p194501-1-194501-6, 6p, 2 Diagrams, 2 Charts, 1 Graph