Zobrazeno 1 - 10
of 274
pro vyhledávání: '"Vahedi S."'
Autor:
Vahedi, S.1 (AUTHOR), Eskandari, M.1 (AUTHOR), Barzinjy, Azeez A.2,3 (AUTHOR), Rostami, A.1,4,5 (AUTHOR) rostami@tabrizu.ac.ir, Dolatyari, M.5 (AUTHOR), Rostami, G.5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Optical & Quantum Electronics. Jun2022, Vol. 54 Issue 6, p1-12. 12p.
Publikováno v:
Clinical Ophthalmology, Vol Volume 12, Pp 1367-1371 (2018)
Michelle M Hessen, Sina Vahedi, Chloe T Khoo, Gelareh Vakili, Allen O Eghrari Division of Cornea, Cataract, & External Diseases, The Wilmer Eye Institute, Johns Hopkins University School of Medicine, Baltimore, Maryland, USA Purpose: Amantadine use h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69495b443fe54b14af5b23579e0d5467
Autor:
Abdi N., Ghanei Gheshlagh R., Kolahdozan M., Rahmani K., Rezaei M. J., Vahedi S., Aivazi A. A., Zarezadeh Y.
Publikováno v:
Health Education & Health Promotion; Fall2023, Vol. 11 Issue 4, p561-568, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
پیاورد سلامت, Vol 1, Iss 1, Pp 24-31 (2007)
Introduction and objectives: Despite the advances in the control of food-borne diseases, still one of the dilemmas in the health of most societies and a matter of concern for health authorities is food poisoning and food-borne diseases by unsafe fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b92ff0a71674aa8a28dbc88a8e68982
Autor:
Soltan Dallal MM, Mohammadi HR, Dastbaz A, Vahedi S, Salsali M, Arasteh M, Kafashi T, Norooz Babaie H, Namadi K
Publikováno v:
مجله دانشگاه علوم پزشکی گرگان, Vol 9, Iss 1, Pp 73-78 (2007)
Background&Objective: Foodstuffs additives are a general term for materials that are added to the foodstuffs in order to increase durability and to improve the appearance, composition, taste and food nutritional value. Colors are classified in this g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a50464af40b44053a5036c607c15dd39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.