Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Vahabzadeh, H."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
Scopus-Elsevier
Habib Vahabzadeh
Scopus-Elsevier
Habib Vahabzadeh
Artemia has been widely used in aquaculture as a suitable live food. The presence of highly unsaturated fatty acids is a key factor that determines the nutritional value and marketing of Artemia for shrimp, marine larvae, sturgeon and ornamental fish
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::903b5b3b4484d96d6f54727f8a71af38
https://hdl.handle.net/1834/37478
https://hdl.handle.net/1834/37478
Autor:
Peykaran Mana, N., Vahabzadeh, H., Hafezieh, M., Seidgar, M., Shoa Hasani, A., mohammad ali yazdani sadati
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
Habib Vahabzadeh
Scopus-Elsevier
Habib Vahabzadeh
Scopus-Elsevier
In order to introduce the best strain of Iranian Artemia cyst to larvicultural feeding of aquatic animals, biometrical characteristics of Artemia cysts and newly hatched nauplii of four different geographical regions of Iran (Maharloo Lake, Fars prov
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1d6313ad5bd88da47b13aa84d50d2dfb
http://aquaticcommons.org/22451/
http://aquaticcommons.org/22451/
Regarding to effectivness of Artemia in survival and growth of various aquatic animals larval stages, .... Iranian Fisheries Science Research Institute Published
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::f3ed195f03a79e1b69aaf326d0d6d76a
https://hdl.handle.net/1834/14507
https://hdl.handle.net/1834/14507
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.