Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Vagionas, K."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 105(4):1711-1717
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 103(2):319-324
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research. Jul/Aug2007, Vol. 19 Issue 4, p396-400. 5p. 3 Charts.
Purpose: To determine the chemical composition and antimicrobial potential of essential oils from two aromatic plants of Tanzania, Geniosporum rotundifolium Briq. and Haumaniastrum villosum (Benè) A.J. Paton (Lamiaceae). Method: Essential oils from
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::48602d4e299ec4134e360ade2958afcf
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3022556
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3022556
As part of ongoing research on Tanzanian plants used as edibles or spices, six samples of essential oils from four Ocimum species (O. basilicum, O. kilimandscharicum, O. lamiifolium, O. suave) were analyzed by GC and GC-MS. Eighty-one compounds, corr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::62bc95a16f2c844ab040a695204d1005
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3010226
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3010226
The volatiles from the aerial parts of edible plants growing in Tanzania, Leucas glabrata, Plectranthus laxiflorus, Salvia nilotica and Vernonia smithiana, were investigated by GC and GC/MS. Thirty-five compounds were identified from L. glabrata, rep
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::6f527e2b7895c79681e8a9c1053dc0c5
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3010474
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3010474
Hydro-distilled volatile oils from the aerial parts of three Satureja species were investigated, mainly by a combination of GC and GC/MS. One hundred and thirteen compounds were identified, representing 82.9-92.0% of the total oil. Among the identifi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::24e839347da942eb26441480b4bff7fe
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3010536
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3010536
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research; July 2007, Vol. 19 Issue: 4 p396-400, 5p