Zobrazeno 1 - 10
of 1 884
pro vyhledávání: '"Vacuum packing"'
Autor:
Zheng LUO, Hongguang FU, Fanwei DAI, Ling WANG, Feiping CHEN, Mingqiang YE, Yingwei QI, Yulong CHEN
Publikováno v:
Guangdong nongye kexue, Vol 51, Iss 2, Pp 152-162 (2024)
【Objective】Fresh bamboo shoots are bamboo shoot products that have not been blanched or pickled, with a crispy taste and refreshing flavor. However, fresh bamboo shoots breathe vigorously, which are prone to dehydration and wilting, making them d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9440486d8e1e48708a8069a49e0531ac
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 14, Pp 246-253 (2023)
In order to extend the shelf life of Pleurotus eryngii in nanofilm vacuum packaging, the fresh postharvest Pleurotus eryngii was placed in TiO2 and SiO2 composite nanofilm fresh-keeping bags, the sample was precooled to below 4 ℃ under 0.07 MPa and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcf06e02deaa4137bff7eb4420f0d5f8
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 5, Pp 119-126 (2022)
Objective: To study the effect of food preservatives on the freshness of pre-conditioned pork filling stuffing and to solve the problem of easy spoilage and very short shelf life of pre-conditioned pork filling stuffing. Methods: The changes of physi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b4f0cc9d47e493ab66dd24c649e6bf1
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 6, Pp 335-341 (2022)
In order to deeply study the quality change characteristics of different tissues of boiled mutton during low-temperature storage, the lean meat, fat lean phase and fat meat part of boiled mutton were used as the main raw materials. The changes of pH,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6735e4fd8b5c419bad02452c961ff6d4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 2, p 377 (2023)
Samples of steak tartare were artificially contaminated with a cocktail of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) O91, O146, O153, and O156 to the level of 3 log and 6 log CFU/g. Immediately after vacuum packing, high-pressure processing (HPP)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c5115083fa5419d942ad98c8fa27f97
Autor:
Aksem AKSOY, Çiğdem SEZER
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 25, Iss 6, Pp 779-786 (2019)
In this study, the effect of the combined use of different concentrations of laurel essential oil (1%, 2%) and vacuum packing on the shelf-life of rainbow trout during cold storage was investigated. Laurel essential oil was applied on trout fillets b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d12abed28bc942cb998520b00d905fb4
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 16, p 5235 (2022)
The aim of the study was to investigate how liquid fish oil and microencapsulated oil additives influenced the rheological characteristics and the dynamics of water binding in vacuum-packed (VP) and modified-atmosphere-packed (MAP) poultry sausages d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33e41460506e4a56a6d6a891e7a88b92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.