Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Vaňková K"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nobre, Clarisse, Vaňková, K., Peres, António M., Polakovič, M., Teixeira, José, Rodrigues, Lígia R.
Fructo-oligosaccharides (FOS), namely kestose, nystose and fructo-furanosylnystose, are prebiotic sugars that can be obtained from sucrose by fermentation. The resulting fermentative broth is a complex mixture containing also salts and other smaller
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1255::652d61217426eadfd6fa531d41f5cf33
http://hdl.handle.net/10198/10213
http://hdl.handle.net/10198/10213
Autor:
Nobre, Clarisse, Vaňková, K., Peres, António M., Polakovič, M., Teixeira, José, Rodrigues, Lígia R.
Fructo-oligosaccharides (FOS) namely, kestose, nystose and fructofuranosylnystose, are prebiotics that can be obtained by fermentation. The resulting fermentative broth is a complex mixture consisting also of salts and other sugars that must be remov
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1255::07d31919d669f7c8014cb23f576b5637
http://hdl.handle.net/10198/3820
http://hdl.handle.net/10198/3820
Autor:
Nobre, Clarisse, Vaňková, K., Peres, António M., Polakovič, M., Teixeira, José, Rodrigues, Lígia R.
Fructo-oligosaccharides (FOS) namely, kestose, nystose and fructofuranosylnystose, are prebiotics that can be obtained by fermentation. The resulting fermentative broth is a complex mixture consisting also of salts and other sugars that must be remov
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1255::93412fa301b15216276619a874e8bfe4
http://hdl.handle.net/10198/7177
http://hdl.handle.net/10198/7177
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vaňková, K., Polakovič, M.
Publikováno v:
Chemical Engineering & Technology; Jan2012, Vol. 35 Issue 1, p161-168, 8p