Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"VYAS, PATHIK"'
Publikováno v:
Journal of AOAC International. Mar/Apr2012, Vol. 95 Issue 2, p329-334. 6p.
Autor:
VYAS, PATHIK1, O'KANE, ANTHONY A.2 anthony.okane@qub.ac.uk
Publikováno v:
Journal of AOAC International. Jul/Aug2011, Vol. 94 Issue 4, p1217-1226. 10p. 11 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leo Nollet, Robert Winkler
The quality and safety of food are crucial for human nutrition. However, evaluating the chemical composition of food is challenging for the analyst and requires powerful methods. Chromatography and mass spectrometry (MS) is the gold standard for anal