Zobrazeno 1 - 10
of 392
pro vyhledávání: '"VOUTSINAS, L P"'
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Nov2001, Vol. 54 Issue 4, p141-145. 5p. 2 Charts.
Publikováno v:
International Dairy Journal. 10:369-373
Feta cheese (five trials) of different sodium content was made from split lots of curd by varying the salting procedure, i.e. dry salting with NaCl (control) or mixtures of NaCl/KCl (3:1 or 1 :1, w/w basis) and filling the cans with brine made with N
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The sub-pasteurization treatment at 63 . G for 60 sec was applied to raw ewe's milk, before or after its cold storage at 3-4 degrees C for 72 h, used in Feta cheese manufacture. Cheeses produced from cold stored milk, regardless of having or not unde
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::268bd30bb25dba647d2c84a24157ff72
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/10461
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/10461
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology; Nov1996, Vol. 49 Issue 4, p113-118, 6p
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology; Aug1996, Vol. 49 Issue 3, p73-78, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karimpour Sohreghe, Mahsa1 (AUTHOR), Javadi, Afshin2 (AUTHOR), Zomorodi, Shahin3 (AUTHOR) s.zomorodi@areeo.ac.ir, Anarjan, Navideh2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Nov2023, Vol. 76 Issue 4, p939-947. 9p.