Zobrazeno 1 - 10
of 268
pro vyhledávání: '"VNUČEC, Ivan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pralas, Viktorija, Vnučec, Ivan, Pleadin, Jelka, Jůzl, Miroslav, Ljoljić, Darija Bendelja, Konieczka, Paweł, Stamenić, Tamara, Kos, Ivica
Publikováno v:
MESO; sep/oct2024, Vol. 26 Issue 5, p408-418, 11p
Autor:
Vučković, Marija, Vnučec, Ivan, Janječić, Zlatko, Bedeković, Dalibor, Pleadin, Jelka, Jůzl, Miroslav, Kos, Ivica
Publikováno v:
MESO; Jan/Feb2024, Vol. 26 Issue 1, p46-57, 12p
Autor:
BEDEKOVIĆ, Dalibor, JELENIĆ, Filip, JANJEČIĆ, Zlatko, ŠIRIĆ, Ivan, KOS, Ivica, VNUČEC, Ivan, KONJAČIĆ, Miljenko, PRPIĆ, Zvonimir, DUVNJAK, Gordana, KIŠ, Goran
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture; 2024, Vol. 25 Issue 1, p70-80, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
MESO; Nov/Dec2023, Vol. 25 Issue 6, p508-515, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bendelja Ljoljić, Darija, Prpić, Zvonimir, Mašek, Tomislav, Vnučec, Ivan, Kostelić, Antun, Benić, Miroslav, Antunac, Neven
Milk urea concentration (MU) has been extensively studied and is often used to evaluate energy and protein balance in dairy cattle diets, but not to this extent in dairy goat diets. The aim of this study was to determine the relationship between MU c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::aea8ae88edd6ca46bdec6c4d6e33387e
https://www.bib.irb.hr/1263738
https://www.bib.irb.hr/1263738
Autor:
Kiš, Goran, Kos, Ivica, Vnučec, Ivan, Bendelja Ljoljić, Darija, Pećina, Mateja, Bedeković, Dalibor, Janječić, Mihael
It is a commonly accepted prejudice that animal production, the consumption of meat and dairy products, is the greatest cause of global warming, i.e., it has the greatest negative impact on planet Earth, as represented by the ecological unit of carbo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::f359dd1fb1254e251ee76f34af237fc0
https://www.bib.irb.hr/1278971
https://www.bib.irb.hr/1278971
Autor:
Bendelja Ljoljić, Darija, Dolenčić Špehar, Iva, Tudor Kalit, Milna, Rajnović, Ivana, Hulak, Nataša, Kos, Ivica, Vnučec, Ivan, Prđun, Saša, Kalit, Samir
Probiotic fermented milks are a group of functional food that, in addition to their nutritional value, contain certain components considered beneficial to human health. For their production, besides probiotic bacterial strains, yeasts - most commonly
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::e7360e017bad21c2611712f586217090
https://www.bib.irb.hr/1254974
https://www.bib.irb.hr/1254974