Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "VIZZINI, Maria Lea"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"VIZZINI, Maria Lea"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Composition de vins rouges siciliens et leurs propriétés 'nutraceutiques'
Autor:
TEISSEDRE PL
,
VIZZINI, Maria Lea
,
DI MAJO, Danila
,
LA NEVE, Laura
,
GIAMMANCO, Santo
,
LA GUARDIA, Maurizio
,
GIAMMANCO, Marco
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::041417dd69374725da74927f4a663be6
http://hdl.handle.net/10447/13743
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Stilbenes in red wine and their effects on antioxidant capacity
Autor:
LA NEVE, Laura
,
LA GUARDIA, Maurizio
,
GIAMMANCO, Santo
,
DI MAJO, Danila
,
VIZZINI, Maria Lea
,
GIAMMANCO, Marco
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::658e37078b9b3f38609e9c1693f5494a
http://hdl.handle.net/10447/14988
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Nutritional properties of red wine: composition of anthocyanins and flavan-3-ols of different Sicilian varieties
Autor:
DI MAJO, Danila
,
VIZZINI, Maria Lea
,
GIAMMANCO, Santo
,
TRIPOLI, Elisa
,
GIAMMANCO, Marco
,
LA GUARDIA, Maurizio
,
BORNET A
,
TEISSEDRE PL
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1597da8a07123acde6185ca04a7043c8
http://hdl.handle.net/10447/15721
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Vydavatel
2
blackwell publishing
1
country:fra
Zdroj
3
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......