Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"VISENTAINER, J. V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rotta, P. P., Valadares Filho, S. C., Engle, T. E., Costa e Silva, L. F., Sathler, D. F. T., Prado, I. N., Bonafé, E. G., Zawadzki, F., Visentainer, J. V.
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
The objective of this study was to evaluate the influence of corn silage (CS) or sugarcane (SC) additions to finishing diets on voluntary intake, apparent digestibility, animal performance, and LM fatty acid (FA) composition in crossbred Holstein ×
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::87864a2bd26d72e4f5da7e232653aa48
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/13822
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/13822
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Vinte variedades de soja (Glycine max), quatorze convencionais e seis variedades transgênicas (RR) foram analisadas quanto ao teor de proteína, ácido fítico, teor de óleo, fitosteróis, cinzas, minerais e ácidos graxos que foram tabelados e apr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::cb42e255e6157624ea70ac45a235ea5d
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/903708
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/903708
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.