Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"VIRULENCE ASSAY"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miryam Valenzuela, Marianela González, Alexis Velásquez, Fernando Dorta, Iván Montenegro, Ximena Besoain, Francisco Salvà-Serra, Daniel Jaén-Luchoro, Edward R. B. Moore, Michael Seeger
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 9, Iss 7, p 1530 (2021)
Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis (Cmm) is the causal agent of bacterial canker of tomato. Differences in virulence between Cmm strains have been reported. The aim of this study was the characterization of nine Cmm strains isolated in Ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/605bc438ec8d45bfa43d0ba76487123b
Autor:
Supyani, Sri Widadi
Publikováno v:
AGRIVITA Journal of Agricultural Science, Vol 37, Iss 1, Pp 67-74 (2015)
Fusarium, a genus of filamentous fungi, has many species which serving as important pathogens to many diseases in crops. Till today, there have not been effective and efficient control methods for such fungi. Recently, scientists agree that applicati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c6dce4dee4d4b1c90b4308289f95af9
Autor:
Alexis Velásquez, Daniel Jaén-Luchoro, Miryam Valenzuela, Michael Seeger, Ximena Besoain, Fernando Dorta, Marianela González, Francisco Salvà-Serra, Iván Montenegro, Edward R. B. Moore
Publikováno v:
Microorganisms
Volume 9
Issue 7
Microorganisms, Vol 9, Iss 1530, p 1530 (2021)
Volume 9
Issue 7
Microorganisms, Vol 9, Iss 1530, p 1530 (2021)
Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis (Cmm) is the causal agent of bacterial canker of tomato. Differences in virulence between Cmm strains have been reported. The aim of this study was the characterization of nine Cmm strains isolated in Ch
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kumar Perinbam, Albert Siryaporn
Publikováno v:
Journal of visualized experiments : JoVE. (136)
Traditional bacterial virulence assays involve prolonged exposure of bacteria over the course of several hours to host cells. During this time, bacteria can undergo changes in the physiology due to the exposure to host growth environment and the pres
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.