Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"VERGUN, Olena"'
Autor:
GONCHAROVSKA, Inna1 inna_lera@ukr.net, VERGUN, Olena1 olenavergun8003@gmail.com, HORČINOVÁ SEDLÁČKOVÁ, Vladimíra2 vladimira.sedlackova@uniag.sk
Publikováno v:
Notulae Scientia Biologicae. 2024, Vol. 16 Issue 2, p1-15. 15p.
Publikováno v:
Agriculture, Vol 69, Iss 2, Pp 91-104 (2023)
The results of seasonal variation of total polyphenols (TPC), flavonoids (TFC) and phenolic acid (TPAC) accumulation and antioxidant activity of Artemisia balchanorum Krasch. × Artemisia taurica Willd. genotypes from the Kherson Oblast of Ukraine re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c83e893ef7174293a2f8eb5a62c54033
Autor:
Vergun, Olena1 olenavergun8003@gmail.com, Svydenko, Liudmyla2 svid65@ukr.net, Grygorieva, Olga3 olgrygorieva@gmail.com, Horčinová Sedláčková, Vladimíra4 vladimira.sedlackova@uniag.sk, Fatrcová Šramková, Katarína5 katarina.sramkova@gmail.com, Ivanišová, Eva6 eva.ivanisova@uniag.sk, Brindza, Ján7 Jan.Brindza@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2022, Vol. 16 Issue 1, p1-14. 14p.
Autor:
Mňahončáková, Erika1, Vergun, Olena2, Grygorieva, Olga2 olgrygorieva@gmail.com, Horčinová Sedláčková, Vladimíra3, Ivanišová, Eva4, Fatrcová Šramková, Katarína5, Hrúzová, Michaela1, Brindza, Ján3
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Apr-Jun2021, Vol. 20 Issue 2, p223-236. 14p.
Autor:
Vergun, Olena1, Rakhmetov, Dzhamal1, Shymanska, Oksana1, Bondarchuk, Oleksandr1, Ivanišová, Eva2, Kačaniová, Miroslava3, Grygorieva, Olga4 olgrygorieva@gmail.com, Brindza, Ján5
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Apr-Jun2021, Vol. 20 Issue 2, p197-211. 15p.
Autor:
Vergun, Olena1 olenavergun8003@gmail.com, Svydenko, Liudmyla2 svid65@ukr.net, Grygorieva, Olga3 olgrygorieva@gmail.com, Sedláčková, Vladimíra Horčinová4 vladimira.sedlackova@uniag.sk, Šramková, Katarína Fatrcová5 katarina.sramkova@gmail.com, Ivanišová, Eva6 eva.ivanisova@uniag.sk, Brindza, Ján7 Jan.Brindza@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2021, Vol. 15 Issue 1, p1-14. 14p.
Autor:
Grygorieva, Olga1 olgrygorieva@gmail.com, Vergun, Olena1 olenavergun8003@gmail.com, Klymenko, Svitlana1 olenavergun8003@gmail.com, Zhurba, Mykhailo1 zhurbamikhail@gmail.com, Sedláčková, Vladimíra Horčinová2 vladimira.sedlackova@uniag.sk, Ivanišova, Eva2 eva.ivanisova@uniag.sk, Brindza, Ján2 Jan.Brindza@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2020, Vol. 14 Issue 1, p501-509. 9p.
Autor:
Vinogradova, Yulia1 gbsad@mail.ru, Vergun, Olena2 olenavergun8003@gmail.com, Grygorieva, Olga2 ogrygorieva@gmail.com, Ivanišová, Eva3 eva.ivanisova@uniag.sk, Brindza, Ján3 Jan.Brindza@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2020, Vol. 14 Issue 1, p393-401. 9p.
Autor:
Vergun, Olena1 en_vergun@ukr.net, Svydenko, Liudmyla2 svid65@ukr.net, Grygorieva, Olga1 ogrygorieva@mail.ru, Shymanska, Oksana1 galega777@ukr.net, Rakhmetov, Dzhamal1 jamal_r@bigmir.net, Brindza, Ján3 Jan.Brindza@uniag.sk, Ivanišová, Eva4 eva.ivanisova@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2019, Vol. 13 Issue 1, p614-621. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.