Zobrazeno 1 - 10
of 322
pro vyhledávání: '"VEIGA JUNIOR, V. F."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
This study investigated how operating conditions in convective drying in fixed bed influences affects yield and composition of the essential oils of sacaca (Croton cajucara Benth) and alfavaca (Ocimum micranthum Willd). Made available in DSpace on 20
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::67ab184d950fb1e3977937d3f85125c1
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1124064
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1124064
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ma, Weiting1 (AUTHOR), Wang, Hongying1 (AUTHOR) wlab2024@126.com, Wang, Zhenxiong1 (AUTHOR), Chen, Dong1 (AUTHOR), Yuan, Ling1 (AUTHOR), Qin, Liang1 (AUTHOR), Mei, Zongshu1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry. 2024, p1-9. 9p.
Autor:
Saeed, Kanza1 (AUTHOR) kanza.saeed@kfueit.edu.pk, Jahangir Chughtai, Muhammad Farhan1 (AUTHOR), Khaliq, Adnan1 (AUTHOR), Liaqat, Atif1 (AUTHOR), Mehmood, Tariq1 (AUTHOR) tariq.mehmood@kfueit.edu.pk, Zubair Khalid, Muhammad2 (AUTHOR), Kasongo, Emery LengeMukonzo3 (AUTHOR) kasongolenge@gmail.com
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p909-926. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zuza, Emmanuel Junior1,2 (AUTHOR) emmanuel.zuza@rau.ac.uk, Lambert, Kestrel1 (AUTHOR), Macmillan, Tom1 (AUTHOR), Chiyemura, Frangton2 (AUTHOR), Araya, Yoseph3 (AUTHOR), Bowskill, Vicky3 (AUTHOR), Oluseye, Ayomide4 (AUTHOR), Ng'endo Kanui, Mary5 (AUTHOR), Keding, Gudrun6 (AUTHOR), Butler, Gillian7 (AUTHOR), Breman, Elinor8 (AUTHOR), King, Israel Oliver9 (AUTHOR), Matumba, Limbikani10 (AUTHOR), Heddenhausen, Jessica11 (AUTHOR), Nordin, Stacia12 (AUTHOR), Bhagwat, Shonil2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food & Energy Security. May/Jun2024, Vol. 13 Issue 3, p1-16. 16p.
Autor:
Zhang, Ruihan1 (AUTHOR), Guo, Xiaoxiao1,2 (AUTHOR), Hu, Jiajie1 (AUTHOR), Chen, Jing1,2 (AUTHOR) chenjing1979@126.com, Zheng, Yan1,2 (AUTHOR), Peng, Siwei1 (AUTHOR), Zhang, Bin1,2 (AUTHOR), Deng, Shanggui1,2 (AUTHOR), Yang, HongLi1,2 (AUTHOR), Ahmadi Gavlighi, Hassan (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 9/21/2024, Vol. 2024, p1-13. 13p.
Autor:
da Rocha, João Augusto Pereira1,2,3,4 joao.rocha@ifpa.edu.br, da Costa, Renato Araújo3,5, Silva da Costa, Andreia do Socorro3, da Rocha, Elaine Cristina Medeiros1,2,3,4, Bahia Gomes, Anderson José5, Machado, Alencar Kolinski6, Fagan, Solange Binotto6, Barros Brasil, Davi do Socorro3,4, Lima e Lima, Anderson Henrique2,4, Mohapatra, Pranab Kishor7, Rana, Malay Kumar8
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry. 2024, p01-15. 15p.
Autor:
Nalae Kang1, Seong-Yeong Heo1, Eun-A Kim1, Seon-Heui Cha2, Bomi Ryu3, Soo-Jin Heo1,4 sjheo@kiost.ac.kr
Publikováno v:
Algae. Dec2023, Vol. 38 Issue 4, p295-306. 12p.