Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"VASILE RAZVAN"'
Publikováno v:
Journal of Experimental and Molecular Biology (2024)
In wine, lactic acid bacteria (LAB) are responsible for the bioconversion of malic acid to lactic acid, malolactic fermentation that mainly aims at reducing wine acidity. Two LAB strains isolated from the red wine microbiota (Oenococcus oeni 13-7 and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc09d728787144b386e12769cd92f920
Publikováno v:
In Energy Policy October 2022 169
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BEGU LIVIU-STELIAN, VASILESCU MARIA DENISA, MARIN ERIKA, ENACHE ANDREEA-OANA, STROE ANDREEA, VASILE RAZVAN
Publikováno v:
ECONOMIC COMPUTATION AND ECONOMIC CYBERNETICS STUDIES AND RESEARCH. 56:37-50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vasile, Valentina, Bunduchi, Elena, Stefan, Daniel, Comes, Calin-Adrian, Vasile, Razvan, Stefan, Anamari-Beatrice
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research & Public Health; Mar2023, Vol. 20 Issue 6, p4894, 18p
Autor:
Apostu, Simona Andreea1,2 (AUTHOR), Panait, Mirela2,3 (AUTHOR) mirela.matei@upg-ploiesti.ro, Vasile, Valentina2 (AUTHOR), Sharma, Gagan Deep4 (AUTHOR), Vasile, Razvan5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Electronic Journal of Information Systems in Developing Countries. Mar2023, Vol. 89 Issue 2, p1-15. 15p.
Publikováno v:
Environmental Engineering and Management Journal. 16:2053-2061
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.