Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"VARRICCHIO G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MATASSINO D., DI PRISCO C., INCORONATO C., RILLO L., VARRICCHIO G., DI LUCCIA A., BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA, ZULLO, ANTONIO
Fatty acid profile of lipids in animal origin products (AOP) for human food regimen plays an important role for its effects on consumer health. Over time ‘lard’ has played an useful function in the composition of a ration for human diets. A reval
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::c0ac0269698a8a087ff6ec11a08a732d
http://hdl.handle.net/11588/393577
http://hdl.handle.net/11588/393577
Autor:
BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA, CASTELLANO, N., GIGANTE, G., LIGUORI, L., VARRICCHIO, G., MATASSINO, D.
Sensory characteristics of two products: ‘prosciutto’ (dry cured ham) and ‘fiocco’, seasoned for 24 and 12 months respectively, obtained from castrated males and entire females of pig AAGT ‘Casertana’ were investigated. On 18 hams and 20
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::a79c109c9e22126744b4f180b04353ab
http://hdl.handle.net/11588/333302
http://hdl.handle.net/11588/333302
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.