Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"VANZO, ANDREJA"'
Autor:
Pelizzo, Paola, Stebel, Marco, Medic, Nevenka, Sist, Paola, Vanzo, Andreja, Anesi, Andrea, Vrhovsek, Urska, Tramer, Federica, Passamonti, Sabina
Publikováno v:
In Biomedicine & Pharmacotherapy January 2023 157
Autor:
Sivilotti, Paolo *, Falchi, Rachele, Vanderweide, Joshua, Sabbatini, Paolo, Bubola, Marijan, Vanzo, Andreja, Lisjak, Klemen, Peterlunger, Enrico, Herrera, Jose Carlos
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 5 April 2020 264
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Radovanović Vukajlović, Tatjana, Philipp, Christian, Eder, Phillip, Šala, Martin, Šelih, Vid Simon, Vanzo, Andreja, Šuklje, Katja, Lisjak, Klemen, Sternad Lemut, Melita, Eder, Reinhard, Antalick, Guillaume
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Jul2023, Vol. 13 Issue 14, p8472, 13p
Publikováno v:
Plants, vol. 10, no. 7, 1402, 2021.
Browning of apple and apple products has been a topic of numerous research and there is a great number of methods available for browning prevention. However, one of the most efficient ways, and the one most acceptable for the consumers, is the select
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::967e8e3e9e84d06ca5a3b94976ec0e66
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-136006
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-136006
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beverages; Mar2023, Vol. 9 Issue 1, p4, 12p
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2010 674(2):239-242