Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"V.T. Huang"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science. 58:186-189
Reference materials which contained either 8% or 10% bentonite pastes and very fine pure copper powder (300 mesh, 30–.55%), provided thermal conductivities ranging from 0.9 to 1.9 W/mK. These materials were used to calibrate probes for measuring th
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 4:49-58
Analysis of the carbonized deposit on baking plates yielded carbon (58.0%), hydrogen (4.4%), nitrogen (2.2%) and oxygen (25.5%), respectively. Total ash content was 10.7%, comprising 2.4% iron, 2.2% phosphorus, 1.1% magnesium, 0.8% nitrogen, and 0.4%
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 3:41-55
The strength of ice cream cones (rolled sugar cones) was recorded with a device designed to measure the tensile strength of cones by simulating the ice cream dipping process. Design of a support for the cone during testing was a significant variable,
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 2:451-466
Effects of flour quality, batter formulation and batter viscosity on baking performance of rolled ice cream cones were examined by response surface methodology. The results showed batter viscosity to be inversely related to temperature and salt and w
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.