Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"V.T. Benassi"'
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. 17:121-132
Defatted soybean flour mixed with a combination of 0.03% Red No. 40 and 0.01 % annatto (Bixa orellana) colorants was extruded into textured soy protein (TSP) in a counter-rotating twin extruder to produce a red-meat like product suitable for hamburge
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.