Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"V.S. Shankaranand"'
Autor:
V.S. Shankaranand, B. K. Lonsane
Publikováno v:
Process Biochemistry. 29:29-37
Biosynthesis of citric acid by Aspergillus niger in molasses medium in submerged and liquid surface fermentations is highly sensitive to the concentration of trace elements present in the medium. Studies on citric acid production in wheatbran medium
Publikováno v:
Process Biochemistry. 27:33-36
Some strains of Aspergillus niger and Bacillus licheniformis, which produce citric acid and α-amylase, respectively, in submerged fermentation did not produce these products when grown on wheat bran in a solid-state fermentation system. Cultures tha
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.