Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"V.R.S.M. Barros"'
Autor:
V.R.S.M. Barros, L.F.T. Albino, F.S. Dalólio, G. Brumano, F.C. Tavernari, A.A. Calderano, H.S. Rostagno
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 74, Iss 1, Pp 195-204 (2022)
ABSTRACT The objective was to determine the standardized ileal amino acid digestibility (SIAAD) in soybean meal (SBM), corn + SBM, wheat + SBM and a protein free diet (PFD) associated with phytase. A total of 672 Cobb 500 (493±10g) male chicks were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c6dd428ae594ed6bb1c7359a08b87f1
Autor:
V.R.S.M. Barros, L.F.T. Albino, F.S. Dalólio, G. Brumano, F.C. Tavernari, A.A. Calderano, H.S. Rostagno
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Volume: 74, Issue: 1, Pages: 195-204, Published: 22 APR 2022
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia v.74 n.1 2022
Arquivo brasileiro de medicina veterinária e zootecnia
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia v.74 n.1 2022
Arquivo brasileiro de medicina veterinária e zootecnia
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
The objective was to determine the standardized ileal amino acid digestibility (SIAAD) in soybean meal (SBM), corn + SBM, wheat + SBM and a protein free diet (PFD) associated with phytase. A total of 672 Cobb 500 (493±10g) male chicks were distribut
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c07defb1f2b877c6ca6833fef2a0f5a6
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352022000100195&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352022000100195&lng=en&tlng=en
Autor:
L. F. T. Albino, Felipe Santos Dalólio, Sandra Regina Freitas Pinheiro, V.R.S.M. Barros, Jadir Nogueira da Silva, Paulo Henrique Reis Furtado Campos
Publikováno v:
World's Poultry Science Journal. 75:183-192
Supplementation of methionine (Met) in broiler chicken diets is essential to support productive performance and optimise carcass yield. Met is the first limiting amino acid in corn and soybean-meal based diets for poultry. The DL-Met form is the main
Autor:
V.R.S.M. Barros, Sandra Regina Freitas Pinheiro, Paulo Henrique Reis Furtado Campos, Jadir Nogueira da Silva, Felipe Santos Dalólio, L. F. T. Albino
Publikováno v:
World's Poultry Science Journal. 75:671-671
DOI: https://doi.org/10.1017/S0043933919000230Published online by Cambridge University Press: 05 April 2019After publication of the paper entitled ‘Methionine: comparing methionine hydroxyl analogu...
Autor:
J.A.P. Luegas, Gabriel Borges Sandt Pessôa, L. F. T. Albino, V.R.S.M. Barros, Fernando de Castro Tavernari, Horacio Santiago Rostagno
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
O experimento foi realizado no Departamento de Zootecnia da Universidade Federal de Viçosa a fim de avaliar o efeito da adição de probióticos sobre a digestibilidade ileal em dietas de frangos de corte. Foram utilizados 400 pintos de corte machos
Autor:
Arele Arlindo Calderano, G. R. Lelis, Fernando de Castro Tavernari, Luiz Fernando Teixeira Albino, V.R.S.M. Barros, Horacio Santiago Rostagno, R. C. Maia
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research. 23:683-690
Considering that Val may potentially be a limiting amino acid for laying hens, an experiment was carried out to determine the ideal digestible Val-to-Lys ratio in the diets of 42- to 54-wk-old brown layers. Literature reports are divergent, with rati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.