Zobrazeno 1 - 10
of 529
pro vyhledávání: '"V.K. Sood"'
Autor:
Ritu Mathur
Publikováno v:
South Asian Survey. 11:157-160
Autor:
Jeevan Dananjaya Kottawa-Arachchi, M.A.B. Ranatunga, A.M.T. Amarakoon, M.T.K. Gunasekare, R.N. Attanayake, R.K. Sharma, H.K. Chaudhary, V.K. Sood, R. Katoch, D.K. Banyal, K.G.N.P. Piyasena, E.N.U. Edirisinghe
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100108- (2022)
Tea leaves are rich in diverse metabolites with medicinal importance. The quality of made tea is largely depended on the qualitative and quantitative attributes of key metabolites. The aim of the present study was to quantify flavan-3-ols and caffein
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70579aea641d4d23bc07b8b5062de798
Autor:
Mathur, Ritu
Publikováno v:
South Asian Survey; March 2004, Vol. 11 Issue: 1 p157-160, 4p
Publikováno v:
Electronic Journal of Plant Breeding, Vol 8, Iss 3, Pp 967-972 (2017)
The seeds of okra variety P-8 were treated with different concentrations of gamma rays (65kR, 75kR and 85kR), EMS (1.2%, 1.4% and 1.6%) and their combinations to obtain the phenotypic response during M2 generation. Different mutation frequencies and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86ba99322a984348a80df11a04be36db
Publikováno v:
LEGUME RESEARCH - AN INTERNATIONAL JOURNAL.
Background: Urdbean is a prominent legume crop with excellent nutritive value that is utilized in many ways throughout India. To fulfill the increasing demand, production must be enhanced through the use of breeding procedures which leads to producti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Cereal Research. 14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.