Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"V.K. Modi"'
Autor:
T.B. Pankhania, V.K. Modi
Publikováno v:
International Journal of Industrial Engineering and Production Research, Vol 22, Iss 3, Pp 213-220 (2011)
For any organization sound marketing strategy and quality assurance play vital role in the growth of the organization. The price, quality and service, service centers, friendly attitude, Discounts on sales, esthetics, store location and appearance, e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62c6368e3a41484cbb6a67809c240f5c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
B65. SRN: DIAGNOSIS AND MONITORING OF SLEEP AND SLEEP DISORDERS.
Publikováno v:
J Food Sci Technol
The processed meats are classified in the first category of carcinogenic compounds due to its numerous health issues. For this reason, there is a growing interest to utilize healthy ingredients for formulation of meat-based products. The objective of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::25c6644ac6ff140c53751a84f778b443
https://europepmc.org/articles/PMC6525691/
https://europepmc.org/articles/PMC6525691/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology. 24:582-596
The present study aims to understand the influence of freeze-dried shrimp (Penaeus monodon) meat (SM) at different levels (2.5, 5, and 10%; w/w) in pasta processing. The rheological characteristics studies of SM-wheat flour blends indicated that doug
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.