Zobrazeno 1 - 10
of 241
pro vyhledávání: '"V.K. Juneja"'
Autor:
D.E. Hill, J. Luchansky, A. Porto-Fett, H.R. Gamble, V.M. Fournet, D.S. Hawkins-Cooper, A.A. Gajadhar, R. Holley, V.K. Juneja, J.P. Dubey
Publikováno v:
Food and Waterborne Parasitology, Vol 6, Iss , Pp 1-8 (2017)
Curing processes are one method by which pork products, which are considered ready to eat (RTE) and have not been otherwise tested or treated, can be rendered safe from risk for exposure to Trichinella muscle larvae (ML). Curing processes in the U.S.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3dea909fa39449de88f5360b2fc8152b
Autor:
D.E. Hill, J. Luchansky, A. Porto-Fett, H.R. Gamble, V.M. Fournet, D.S. Hawkins-Cooper, J.F. Urban, A.A. Gajadhar, R. Holley, V.K. Juneja, J.P. Dubey
Publikováno v:
Food and Waterborne Parasitology, Vol 12, Iss , Pp - (2018)
Curing processes for pork meat in the U.S. currently require individual validation of methods to demonstrate inactivation of Trichinella spiralis, a nematode parasite historically associated with pork. However, for protozoan parasites, no such strict
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cb12f6a856c47c5b06b1426acbbb5c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V.K. Juneja, R.G. Labbe
Clostridium perfringens is an anaerobic bacterium, commonly present in retail foods. Its enterotoxin-producing ability, short generation time, ability to grow at elevated temperatures, and spore-forming ability, allowing it to survive food-processing
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::12af9a346f49b1eab4fe0f29f46eab04
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-385007-2.00010-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-385007-2.00010-3
Autor:
W. Alali, T. Aldsworth, K. Bliven, A. Bosch, F. Bruschi, A.E. Bulboacӑ, M. Chirilã, I.F. Connerton, P.L. Connerton, C.E.R. Dodd, L. Doyle, P.M. Fratamico, M. Fredriksson-Ahomaa, E. Garcia, W.A. Gebreyes, M.A. Gómez-Morales, C. Graziani, M.W. Griffiths, G. Habing, S.L. Hefle, S. Hoffmann, K.A. Ito, E.A. Johnson, J.L. Jones, V.K. Juneja, D.E. Katz, M. Koopmans, R.G. Labbe, K.A. Lampel, S. Le Guyader, C. Losasso, I. Luzzi, N.G. Parkinson, P. Pasquali, C.E.D. Rees, A. Ricci, E. Scallan, G. Scavia, E.J. Schantz, H. Schraft, J.L. Smith, R.A. Stein, G.C. Stewart, S. Suzuki, C.M. Taylor, S.L. Taylor, M. Usui, C.K. Winter, T. Wittum
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::596b885540b7ddf99ee0478445a3d745
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-385007-2.01002-0
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-385007-2.01002-0