Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"V.H. Powell"'
Publikováno v:
Meat Science. 51:1-9
Subcutaneous and intermuscular fat samples were collected from carcases of four major breeds of steers in Japan: Wagyu, Wagyu × Angus, Dairy and Murray Grey. For comparison, we also collected subcutaneous fat samples from carcases of long-term grain
Publikováno v:
Meat Science. 44:213-223
The influence of effective low voltage electrical stimulation on the colour stability of beef topside (semimembranosus) muscles, during storage and retail display was studied using objective measurements and subjective assessments. Earlier results ob
Autor:
V.H. Powell
Publikováno v:
Meat science. 30(3)
The tenderness of beef M. longissimus dorsi muscles from cattle about 1 8 months (0–2 tooth) and 54 months (8 tooth) old at the time of slaughter was investigated. The influence of electrical stimulation on the mechanical and sensory panel assessme
Publikováno v:
Meat Science. 16:245-265
The influence of effective low voltage electrical stimulation (ES) of beef on the colour and colour stability of longissimus dorsi (LD) and semimembranosus (SM) muscles, during storage and retail display was studied by tristimulus colorimetry and ref
Publikováno v:
J. Chem. Soc. C. :1469-1476
Diels–Alder adducts from readily available dihydroanisoles and several αβ-unsaturated ketones have previously been shown to undergo acid-catalysed ring-opening to yield 4-substituted cyclohexenones. As the first example of the utility of this gen
Publikováno v:
Tetrahedron Letters. 10:351-354
Autor:
V.H. Powell, Arthur J. Birch
Publikováno v:
Tetrahedron Letters. 11:3467-3470
Autor:
V.H. Powell
Publikováno v:
Tetrahedron Letters. 11:3463-3465
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.