Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"V.H. Patel"'
Autor:
Urvashi P. Mall, V.H. Patel
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100320- (2023)
This research evaluated the bioaccessibility of polyphenols and prebiotic potential of pomegranate peel powder (PPP) on an in vitro model of static gastrointestinal digestion (IVD) combined with a colonic fermentation assay using L. acidophilus. Afte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56fd45d30e254ed6935cbf88f7227653
Autor:
Bhumi Parikh, V.H. Patel
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 6, Iss 1, Pp 10-19 (2017)
The fruit of Manilkara hexandra (Roxb.) Dubard is one of the most underutilized fruits of India and in Gujarat state. It is popularly known as ‘Rayan’. The fruit and seed of Rayan were analysed for their total phenolic and flavonoid content, phen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b18e16d3a184a858a04146b785ccdba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
FOOD SCIENCE RESEARCH JOURNAL. 10:123-134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.