Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"V.G. Kryzhanovskiy"'
Autor:
K.P. Leonova, A.V. Morgun, H.M. Hospodarenko, I.Y. Rassadina, V.G. Kryzhanovskiy, A.T. Martyniuk
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Ecology, Vol 10, Iss 2, Pp 55-62 (2020)
Twenty tobacco varieties of different geographical origin were evaluated according to the main biometric features (plant height, number and size of leaves), biological properties, productivity and marketability of tobacco raw materials. The adaptive
Autor:
V.G. Kryzhanovskiy
Publikováno v:
Naukovì Dopovìdì Nacìonalʹnogo Unìversitetu Bìoresursiv ì Prirodokoristuvannâ Ukraïni.
Wheat is the main ingredient in most types of bread, rolls, crackers, cookies, biscuits, donuts, pancakes, pancakes, waffles, noodles, pies, pasta, spaghetti, cereals. As well as many other products for breakfast and diet products for children. Grain
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.